Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 03:12:50

З безробітних в електромонтери, а потім – на роботу

31.10.2019   08:20Агенцiя

Щоб стати затребуваним на ринку праці, потрібно бути майстром своєї справи. Професіоналізм - вимога будь-якого сучасного роботодавця до працівника.

Зважаючи на ці тенденції, служба зайнятості пропонує безробітним професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації під гарантоване працевлаштування за однією із понад ста професій і абсолютно безкоштовно. Пройти професійне навчання можна як за груповою формою, так і за індивідуальними планами та програмами.

Наразі такою можливістю скористався чернігівець Сергій Плиско, який за направленням міського центру зайнятості освоює навики електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування. Навчається чоловік за індивідуальною формою в Чернігівському професійному будівельному ліцеї.

Протягом семи з половиною місяців він опанує основи електротехніки, правила безпечної роботи зі струмом, способи монтування і ремонту електроустаткування в обсязі виконуваної роботи тощо. Здобуті знання закріпить на практиці безпосередньо на робочому місці, яке гарантує ПП «Спартус».

Довідково: Служба зайнятості організовує професійне навчання за професіями та спеціальностями, які користуються найбільшим попитом у роботодавців. Безробітні вчаться як у навчальних закладах області, так і за її межами, в тому числі у Центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Зокрема, на сьогодні роботодавці області потребують 30 електромонтерів з ремонту та обслуговування електроустаткування, зокрема у Прилуках, Ніжині, Чернігові, Мені та Корюківці.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини