Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 06:44:47

Оцінювали фізичну підготовленість населення

21.10.2019   14:47Агенцiя

В області проходить щорічне оцінювання фізичної підготовленості населення. Днями відповідний захід відбувся в Чернігові.

До нього долучилися співробітники Департаменту сім'ї молоді та спорту облдержадміністрації, керівники і тренери дитячих юнацько-спортивних шкіл та двох шкіл вищої спортивної майстерності.

Щорічне оцінювання передбачає виконання особами різної статі та віку комплексу тестів і нормативів для визначення рівня їх фізичної підготовленості.

Система тестування для різних вікових категорій учасників складається з таких видів випробувань: витривалість (рівномірний біг на 2 та 3 кілометри, 12 хвилин), сила (згинання і розгинання рук в упорі лежачи на підлозі, підтягування на перекладині, піднімання тулуба всід за 1 хвилину, стрибок у довжину з місця, ривок гирі, присід), швидкість (біг на 100 метрів), спритність (човниковий біг 4х9 метрів), гнучкість (нахили тулуба вперед з положення сидячи).

Щорічне оцінювання є підставою для порівняння показників фізичної підготовленості різних груп населення України з аналогічними показниками населення інших держав, зокрема країн євроатлантичного простору.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини