Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 08:48:03

Чернігівці взяли участь в інформаційній акції "Хода за свободу"

19.10.2019   08:45Агенцiя

З нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми небайдужі чернігівці взяли участь в інформаційній акції «Walk for Freedom» («Хода за свободу»), аби підтримати людей, які опинилися в рабстві. Цю ініціативу Україна підтримує шостий рік поспіль.

А ще торгівля людьми — глобальний злочинний бізнес, щорічний грошовий обсяг якого, за оцінками Міжнародного центру із запобігання злочинності ООН, становить понад 30 мільярдів доларів на рік, що робить його другим за величиною після торгівлі наркотиками.

Колона пройшла від головної паркової алеї міста до скверу напроти готелю «Україна».

Захід організував Чернігівський громадський комітет захисту прав людини за сприяння Чернігівської ОДА та підтримки громадської спілки «А21 Україна», Міжнародної організації з міграції, Організації з безпеки та співробітництва в Європі та інших суб’єктів, які працюють у сфері протидії торгівлі людьми.


До відома:
За даними представництва Міжнародної організації з міграції в Україні, понад 230 тисяч українців стали жертвами торгівлі людьми.
На Чернігівщині впродовж 2013-2019 років статус постраждалої особи встановлено 29 чоловікам та 24 жінкам. При цьому 51 особа стала жертвою за межами України. Нині область займає четверте місце серед регіонів за кількістю присвоєних статусів.
З усіх питань щодо протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів можна звертатися на безкоштовну «гарячу лінію» — 527.
Є підтверджені факти торгівлі людьми — телефонуйте за номером 102.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини