Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:56:34

Ще одне чернігівське підприємство одержить з міського бюджету кошти за Програмою підтримки малого та середнього підприємництва

17.10.2019   09:49Агенцiя

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради 16 жовтня ухвалив рішення про часткове відшкодування витрат за участь у виставково-ярмарковому заході за рахунок коштів міського бюджету ще одному чернігівському підприємству.

Нагадаємо, що таке відшкодування передбачено п. 6.3.2 Програми підтримки малого та середнього підприємництва у м. Чернігові на 2017-2020 роки. Сума, що підлягає компенсації – до 30 % вартості участі у виставці, але не більше 50,0 тис грн. Її раз на рік може одержати будь-яке чернігівське підприємство, що понесе такі витрати і звернеться за компенсацією.

Цього разу його одержує ТОВ «ПЕТ Технолоджиз Україна», яке 23-25 вересня 2019 року взяло участь у виставково-ярмарковому заході Pack Expo Las Vegas 2019, м. Лас Вегас, США.

Раніше в цьому році відшкодування витрат за участь у виставці з міського бюджету отримувала взуттєва фабрика «Берегиня».

Минулого року його одержали 5 чернігівських підприємств, інформує пресслужба Чернігівської міської ради.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини