Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 09:33:54

У Чернігові з початку року працює Ветеринарно-стерилізаційний центр "Крок до тварин"

15.10.2019   10:27Агенцiя

Про діяльність цього комунального підприємства інформувала 15 жовтня на ранковій нараді у муніципалітеті його директорка Тетяна Діденко.

Комунальне підприємство «Ветеринарно-стерилізаційний центр «Крок до тварин» створено у грудні 2018 року.
Всього за 9 місяців 1570 тварин відловлено, стерилізовано та щеплено (у т.ч. 675 тварин за проектом бюджету участі). У центрі не тільки стерилізують, а й лікують тварин, роблять операції.

Із липня для спонсорські кошти центр чіпує тварин – всього 48. На наступний рік також подано проект по чіпуваню як домашніх, так і безпритульних тварин, заплановано чіпувати 3000 тварин.

Центр «Крок до тварин» працює у напрямку прилаштування тварин у родини – всього вдалося знайти дім для 176 тварин.

Працюють і у напрямку виховної роботи: у центрі проводять екскурсії для школярів, за рік тут побували 1200 дітей. Посилюють цей напрям соціальною рекламою та активністю у ЗМІ.

Всього у штаті 18 осіб, середня зарплата 5651 грн середня із нарахуваннями, фактично «на руки» це не більше 4550 грн. За дорученням міського голови Владислава Атрошенка на наступний рік потрібно, щоб мінімально «на руки» люди менше ніж 5500 на руки не отримували.

Допомагають центру «Крок до тварин» і волонтери, приміром спонсор купив матеріал для огородження, а встановлювали його волонтери. Системно допомагають центру до 10 волонтерів, багато хто допомагає епізодично, повідомила прес-служба Чернігівської міської ради.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини