Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:53:20

В Чернігові поліція затримала групу квартирних крадіїв

11.10.2019   08:10Агенцiя

Досвідчені оперативники одразу відзначили характерний почерк, який об’єднував серію скоєних у Чернігові злочинів.

Лиходії використовували набір відмичок, за допомогою якого потрапляли всередину помешкань. Злодіїв у першу чергу цікавили гроші, коштовності і техніка. Здобич потім збувалася в ломбардах міста.

В результаті проведеної оперативної комбінації кримінальна поліція вийшла на слід зловмисників і затримала групу уродженців країн Кавказу. Один з них вже має за плечима судимість та водночас перебуває під слідством за інші аналогічні злочини.

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання затриманих вилучені речі й цінності, викрадені в ході раніше скоєних злочинів. Поліція також вилучила автомобіль зловмисників.

Правоохоронці проводять комплекс заходів зі встановлення причетності цих осіб до аналогічних злочинів, призначено ряд експертиз.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло) - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області повідомив, що досудове розслідування триває.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини