Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:52:58

Координаційна рада з питань національно-патріотичного виховання провела засідання у Мені

10.10.2019   12:28Агенцiя

З огляду на факти вандалізму, зафіксовані у вересні 2019 року на території Чернігівської області, 9 жовтня у м. Мена під головуванням в.о. голови обласної державної адміністрації Наталії Романової пройшло виїзне засідання Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при облдержадміністрації.

Захід відбувався спільно з представниками координаційних рад з питань національно-патріотичного виховання при Борзнянській, Коропській, Корюківській, Менській, Новгород-Сіверській, Сосницькій районних державних адміністраціях та Новгород-Сіверській міській раді.

Участь у заході взяв заступник голови обласної ради – член зазначеного консультативно дорадчого органу Арсен Дідур.

Перед початком засідання присутні поклали квіти до стели учасників бойових дій на сході країни та відвідали Менське міське кладовище, де 21 вересня на даний час вже встановленою особою було пошкоджено пам’ятники воїнам, які загинули в АТО.

Тому під час засідання особливу увагу було приділено питанню перебігу слідчих дій стосовно цього інциденту, а також особливостям національно-патріотичного виховання у районах і містах.

В ході наради обговорено конкретні кроки щодо об’єднання спільних зусиль учасників АТО, батьків загиблих, влади, громадськості та освітян у напрямку посилення національно-патріотичного виховання в освітніх закладах та упередження можливих фактів вандалізму у майбутньому.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини