Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 20:12:44

Призовників Чернігівщини урочисто проводжали до лав Збройних Сил України

10.10.2019   09:23Агенцiя

Напередодні відзначення Дня захисника України 9 жовтня у Чернігові урочисто провели 46 призовників з усієї області до лав Збройних Сил України та інших військових формувань.

Батьки та рідні майбутніх захисників, представники органів влади, бійці АТО та ООС, вихованці навчальних закладів міста зібралися на майданчику біля пам’ятного знаку «Борцям за волю і незалежність України».

Вшановуючи пам’ять захисників України різних поколінь, учасники заходу встановили корзину квітів до пам’ятного знаку.

Успішного проходження служби та напутні слова майбутнім воїнам висловили виконуюча обов’язки голови Чернігівської облдержадміністрації Наталія Романова, заступник голови обласної ради Арсен Дідур, військовий комісар обласного військового комісаріату Олександр Криворучко, заступник голови Чернігівського відділення Української спілки ветеранів Афганістану Анатолій Кирилюк.

– У всі часи захист рідної землі був у нашого народу найсвятішим обов’язком. Тож будьте достойними наступниками військових традицій і подвигів українських воїнів та гідно виконуйте військовий обов’язок на благо Батьківщини, – звернулася до призовників Наталія Романова.

Вихованці обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді подарували майбутнім захисникам  власноруч зроблені обереги — ляльок-мотанок «Подорожниць». А матері загиблих героїв АТО та ООС вручили юнакам символічних янголів-охоронців.

На добру службу призовників благословив настоятель храму Святої Великомучениці Катерини Православної Церкви України, протоієрей отець Роман (Кіник).

Справжнім подарунком для всіх присутніх стали показові вправи з рукопашного бою військовослужбовців Чернігівського батальйону Нацгвардії та виступ кінологів Чернігівського прикордонного загону.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.