Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:05:55

В ОДА відбулися співбесіди з керівниками територіальних органів ЦОВВ

02.10.2019   10:10Агенцiя

Під час селекторної наради, що відбулася наприкінці минулого тижня, Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук дав доручення очільникам областей проаналізувати діяльність територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади. Він хоче знати думку облдержадміністрацій стосовно якості роботи керівників цих органів перед тим, як Уряд прийматиме кадрові рішення. Має бути врахована і позиція представників громадського сектору.

Тож в Чернігівській ОДА під керівництвом виконуючої обов’язки голови облдержадміністрації Наталії Романової відбулися співбесіди з очільниками ряду територіальних органів ЦОВВ.

До співбесід долучився голова Громадської ради при облдержадміністрації Ігор Москаленко.

Розмова була принциповою, враховувався як досвід роботи керівників, прозорість і відкритість їх діяльності, так і їх здатність оперативно реагувати на виклики, пов’язані з реформами, що впроваджуються в державі, повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини