Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 06:56:25

Депутати Чернігівської міськради створять робочу групу для напрацювання методики обліку та надання земельних ділянок учасникам АТО

30.09.2019   09:25Агенцiя

Робочу групу з депутатів міської ради, метою якої буде напрацювання механізму (методики) обліку та надання земельних ділянок учасникам АТО, створять при Управлінні земельних ресурсів Чернігівської міської ради. Таке доручення стало одним з підсумків сесійного засідання міської ради 26 вересня.

Відповідне доручення депутати ухвалили у відповідь на запит одного з депутатів щодо існуючої практики розподілу земельних ділянок між учасниками АТО.

На підкріплення цього запиту в сесійному залі виступив заслужений ветеран АТО, який говорив про можливі, на його думку, несправедливості в існуючому підході до розподілу.

У той же час Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко нагадав свою принципову позицію в цьому питанні. Вона полягає у тому, що міська рада надає Раді ветеранів зал для засідань та інші технічні можливості для роботи, але безпосередньо розподілом ділянок займаються самі ветерани. Саме вони краще за інших знають про всі заслуги та обставини проходження служби один одного, повідомляє пресслужба Чернігівської міської ради.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.