Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 13:17:35

Полісмени з 5 країн світу переймають досвід у Чернігові

20.09.2019   17:37Агенцiя

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко сьогодні зустрівся з працівникам поліції з Великобританії, Нідерландів, Естонії, Канади та Іспанії. Вони приїхали у Чернігів у рамках заходів Форуму міжнародної поліцейської асоціації, який проходить в Україні.

Делегація офіцерів працює у Чернігові з 15 вересня, знайомиться із роботою полісменів Чернігівської області. Крім обміну досвідом, програма передбачає знайомство з Черніговом, також делегація полісменів побувала у Чорнобильській зоні.

- Україна обрала європейський вектор розвитку, у тому числі щодо впровадження стандартів роботи поліції. Спільні міжнародні заходи і існують для того, щоб отримати досвід і навчиться одне в одного кращих практик роботи. Сподіваюсь, ваш форум буде корисним у цьому, - звернувся міський голова до офіцерів.

Також Владислав Атрошенко познайомив полісменів із основними подіями з історії Чернігова, а також щодо дій влади з покращення інфраструктури міста за останні роки. Окремо зазначив про основні проблеми міста, зокрема демографічну, нестачу кваліфікованих кадрів через еміграцію до Києва та закордон.

- Решту проблем – будівництво, благоустрій та інші – ми можемо вирішувати самі. Я розумію, що я маю опікуватись вивозом сміття, прибиранням, роботою міської інфраструктури. Але як українця мене не може не турбувати, а що ж тут буде через 100 років. Думаю, над такими питанням задумуються і керівники у ваших країнах, - сказав міський голова.

Владислав Атрошенко побажав, щоб форум був корисним і сприяв реальному обміну досвідом між полісменами країн-учасниць. На завершення запросив приїздити у Чернігів у майбутньому, вже приватно, з сім’ями, повідомила прес-служба Чернігівської міської ради.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.