Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 19:37:38

Привітали спортивний актив області з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту України

07.09.2019   12:36Агенцiя

6 вересня в облдержадміністрації відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту за участю керівників обласної ради та обласної державної адміністрації, очільників профільних структурних підрозділів виконавчої влади області, спортсменів, тренерів, керівників спортивних шкіл, товариств та федерацій.

З найкращими побажаннями та словами вдячності до спортсменів та їхніх тренерів, ветеранів спорту звернулися виконуюча обов’язки голови Чернігівської ОДА Наталія Романова та перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук.

Так, з початку поточного року обласною радою спільно з Державним фондом регіонального розвитку виділено більше трьох з половиною мільйонів гривень на реконструкцію стадіону Чернігівської дитячо-спортивної школи олімпійського резерву з футболу «Юність» та понад півмільйона гривень - на проведення спортивних заходів та покращення матеріально-технічної бази освітніх і спортивних закладів регіону із цільових депутатських коштів.

В області на сьогодні розвивається 78 видів спорту, працює більше двох тисяч фізкультурно-спортивних фахівців, 400 з них — тренери, які у 2019 році підготували 26 майстрів спорту України, 3 майстрів спорту України міжнародного класу та 428 кандидатів у майстри спорту і першорозрядників. Один тренер став заслуженим тренером України. До складу збірних команд країни із 28 видів спорту входять 223 представники Чернігівщини.

Загалом в області займаються спортом більше 25,6 тисячі осіб.

За вагомий особистий внесок у розвиток і популяризацію фізичної культури і спорту, високий професіоналізм та з нагоди Дня фізичної культури і спорту Почесною грамотою ОДА нагороджено БОРИСКО Юлію Петрівну — тренера-викладача з художньої гімнастики комунального закладу «Чернігівська обласна школа вищої спортивної майстерності» Чернігівської обласної ради.

Подяку голови облдержадміністрації оголошено:
АВРАМЕНКУ Геннадію Вікторовичу — тренеру-викладачу відділення кульової стрільби комунального закладу «Чернігівська обласна школа вищої спортивної майстерності» Чернігівської обласної ради;
АРТЮХУ Євгену Олександровичу — президенту Чернігівської обласної організації Федерації боксу України;
ЖУК Поліні Вадимівні — студентці Чернігівського національного технологічного університету;
КИРИЙЧУКУ Юрію Павловичу — директору комунального закладу «Обласна дитячо-юнацька спортивна школа з олімпійських видів» Чернігівської обласної ради;
КУЦЕНКУ Юрію Дмитровичу — старшому тренеру-викладачу з шахів комунального позашкільного навчального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1» Чернігівської міської ради Чернігівської області;
ЛІСОГОРУ Владиславу Миколайовичу — старшому тренеру-викладачу з лижних гонок позашкільного навчального закладу «Спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву з лижного спорту» Чернігівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства „Україна“»;
ЛІФАРЮ Ігорю Юрійовичу — директору обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»;
МАРТИНОВУ Юрію Васильовичу — голові громадської організації «Федерація велосипедистів Чернігівщини»;
МАЦКАЙЛОВУ Юрію Анатолійовичу — інструктору-методисту комунального закладу «Чернігівська обласна школа вищої спортивної майстерності» Чернігівської обласної ради;
НАСТОЯЩОМУ Анатолію Анатолійовичу — директору комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа „Авангард“» Чернігівської міської ради.

Розпорядженням голови обласної ради почесними грамотами з врученням нагрудного знаку нагороджено старшого тренера-викладача Бахмацької дитячо-юнацької спортивної школи Арсена Журавля, тренерів-викладачів комунального закладу «Чернігівська обласна школа вищої спортивної майстерності» - Вадима Казаніна та Сергія Полтавцева.

Подяки голови обласної ради оголошені тренеру-викладачу Чернігівського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» Юлії Дмитренко, тренеру-викладачу комунального закладу «Обласна дитячо-юнацька спортивна школа з олімпійських видів» Андрію Корцю, заступнику директора комунального закладу «Чернігівська обласна дитячо-юнацька спортивна школа осіб з інвалідністю» Наталії Коростильовій, старшому тренеру-викладачу відділення легкої атлетики комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа «Україна» Володимиру Рябову.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.