Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 01:54:15

Ніжин: чергове засідання виконавчого комітету

06.09.2019   12:55Агенцiя

У малій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулося засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

У засіданні взяли участь радник міського голови Сергій Осадчий, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, начальник управління культури і туризму та ЗМІ.

На порядку денному було 2 проекти рішень та 9 проектів рішень подані для розгляду у робочому порядку.

1.Про надання дозволу на будівництво балкону.
2.Про комісію при виконавчому комітеті Ніжинської міської ради Чернігівської області (знято).
3.Про затвердження висновку про вартість об’єкта міської комунальної власності Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади.
4.Про організацію проведення в місті Ніжині ярмарку «Сад-город».
5.Про переведення садового будинку у житловий будинок.
6.Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами в м.Ніжині(відправлено на доопрацювання).
7.Про фінансування заходів Міської цільової програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки, затвердженої рішенням Ніжинської міської ради VII скликання від 21 грудня 2018 року №5-34/2017 «Про затвердження бюджетних програм місцевого значення на 2017 рік».
8.Про внесення змін до п.1 рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради № 261 від 15.08.2019 р. «Про погодження розміру щомісячної плати за навчання учнів в початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладах м. Ніжина».
9.Про фінансування заходів міської програми розвитку культури, мистецтва і охорони культурної спадщини.
10.Про проведення Ніжинського «Покровського ярмарку».
11. Про надання дозволу управлінню житлово-комунального господарства та будівництва на виготовлення проектно-кошторисної документації.

Проект рішення «Про комісію при виконавчому комітеті Ніжинської міської ради Чернігівської області» було знято з розгляду у зв’язку зі змінами в структурі виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

Проект рішення Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами в м.Ніжині» у зв’язку з деякими суперечливими моментами проект був відправлений на доопрацювання.

З 17 по 31 жовтня 2019 року, крім днів проведення Покровського ярмарку, а саме 10 по 13 жовтня 2019 року, в місті Ніжині відбудеться ярмарок «Сад - город» по вулиці Гоголя (від вул. Московської до вулиці Небесної сотні). Головним розпорядником ярмарку - комунальне підприємство «Комунальний ринок». Працюватиме ярмарок«Сад - город» з 07.00 до 18.00 год.
Учасникам можуть бути суб’єктам підприємницької діяльності, що здійснюють торгівлю на визначених місцях та щоденно сплачувати плату за участь у ярмарку:
один погонний метр - 17 грн. (один неоподаткований мінімум),
два погонні метра - 34 грн. (два неоподатковані мінімуми),
три погонні метра - 51 грн. (три неоподатковані мінімуми).
Дозволяється торгівля саджанцями плодово – ягідних дерев та кущів, декоративними рослинами, луковицями та квітами, насінням і засобами захисту рослин, сортовою картоплею, різним посадковим матеріалом, садовими інструментами та біодобривами.
Учасники ярмарку забезпечують щоденне прибирання території після закінчення роботи.

Всі подані проекти рішень на засідання виконавчого комітету були детально обговорені та прийняті.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини