Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 03:46:20

Корюківка: під час пожежі врятовано двох дітей

22.08.2019   07:53Агенцiя

20 серпня о 13:45 до Служби порятунку "101" у Корюківському районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по вул. Лермонтова, 19, що в районному центрі.

До місця події оперативно прибуло два відділення 9-ої та 18-ої Державних пожежно-рятувальних частин. На цей час вогнем було охоплено житловий будинок та дві господарчі споруди.

Завдяки спільним діям вогнеборців пожежу о 14:10 було локалізовано, а о 15:35 остаточно ліквідовано.

Ще до приїзду рятувальників, командир відділення 18-го ДПРП з охорони об’єкту ПАТ “Слав'янські шпалери - КФТП”, старший прапорщик служби цивільного захисту Олександр Долбін, перебуваючи поблизу місця події побачив, що виникла загроза розповсюдження полум' я на поруч розташований будинок.

Олександр разом з сусідом швидко вибили вхідні двері та винесли з оселі двох малолітніх дітей: 8-місячну дівчинку та 4-річного хлопчика, які залишились вдома самі. На щастя, діти не постраждали.

Внаслідок пожежі вогнем знищено дві господарчі будівлі, покрівлю житлового будинку по всій площі, пошкоджено перекриття та стіни будинку.

УДСНС України у Чернігівській області повідомляє, що причина пожежі та завдані збитки наразі встановлюються.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини