Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:15:29

Компетентна допомога додає шансів на успіх

08.08.2019   09:24Агенцiя

Новий механізм обслуговування та надання послуг у службі зайнятості виявився результативним. Клієнтам на шляху до працевлаштування гарантовано індивідуальний підхід та всебічну підтримку кар’єрних радників.

Ганна за фахом фельдшер, працювала медичною сестрою у районній лікарні. Опинившись без роботи, звернулася за допомогою до Ріпкинської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості і, власне, на собі відчула переваги нововведень, перебуваючи під супроводом кар’єрного радника. За її словами, на шляху до працевлаштування він допоміг їй зрозуміти свої сильні сторони, подолати психологічні бар’єри, визначити пріоритети.

Спонукав до дії і складений спільно з кар’єрним радником індивідуальний план працевлаштування – комплекс заходів, які мали стати в нагоді на шляху до поставленої мети. Після участі в семінарах «Як розпочати свій бізнес» таотриманих фахових консультацій Ганна вже чітко розуміла, куди рухатись далі. Побудувати власнусправу вирішила, перетворивши «хобі» на роботу, яка приноситиме не тільки дохід, а й моральне задоволення.

Скориставшись для старту виплатою допомоги по безробіттю одноразово, жінка у Ріпках відкрила свою невеличку студію з широким спектром надання манікюрних та інших косметичних послуг. Отож місцевим жителькам тепер не потрібно долати кілометри «за красою», аби зробити манікюр чи макіяж, наростити вії чи пофарбувати брови.Поступово коло клієнтів збільшується, вони в курсі всіх можливостей та пропозицій підприємниці - Ганна активно рекламує свою справу через власну сторінку в соціальних мережах, де можна ознайомитися з повним описом послуг, матеріалів та інструментів, а також знайти фото-звіти виконаних робіт.
 
Отож завдяки спільним зусиллям – власним та кар’єрного радника, Ганна змогла знайти своє місце на ринку праці.«Я раджу всім хто зараз перебуває в пошуку роботи, не зволікати, а звернутися за допомогою до служби зайнятості, адже компетентна допомога додає шансів на успіх», - каже вчорашня безробітна, а нині успішна жінка,  повідомляє Ріпкинська районна філія Чернігівського обласного центру зайнятості.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини