Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 03:56:52

Тижневий дайджест від КП "Муніципальна варта"

05.08.2019   15:47Агенцiя

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко вчергове наголосив на тому, що територія міста повинна ретельно прибратися та доглядатися. Це питання обговорювалося на розширеній нараді у міській раді сьогодні, 5 серпня, під час традиційної доповіді начальника КП "Муніципальна варта".

Віталій Хрустицький продемонстрував світлини з виправленими порушеннями правил благоустрою на території Чернігова, а також показав нововиявлені випадки.

Нові зауваження, зокрема, стосувалися прибудинкових територій, що обслуговує ТОВ «Габріель». За словами начальника КП «Муніципальна варта», керівник цього підприємства не реагує на зауваження. Він також попередив: якщо ситуація не буде виправлена, його штрафуватимуть.

- Ще раз запропонуйте цьому керівнику співпрацю. Якщо ж не буде у нього бажання до співпраці, тоді дійсно давайте піднімати питання, скликати збори мешканців, щоб запропонувати іншу кандидатуру директора. Іншої можливості вирішити це питання – немає, - запропонував міський голова.

Він також додав, що такі збори, до прикладу, можна провести у Міському палаці культури, куди запросити по 50 мешканців з 18 житлових будинків, що наразі обслуговує ТОВ «Габріель». Ці будинки розташовані переважно у мікрорайоні «Масани».

Владислав Атрошенко також підкреслив, що у цьому питанні потрібно, перш за все, налагодити робочі взаємовідносини, щоб кожен один одного почув і зрозумів проблематику, яка є.

- Якщо ця земля юридично відноситься до всіх будинків, які обслуговує це підприємство, тоді виникає питання: у чому позиція його керівника, - зауважив міський голова. – Якщо не буде ніякої перспективи налагодити стосунки – тоді проводьте збори.

По іншим питанням щодо порушення правил благоустрою по місту міський голова доручив керівникам ЖЕКів виправити протягом декількох днів, а у деяких - негайно їх вирішити. Він також запропонував: якщо у дворах багатоповерхових житлових будинків потрібно відновити столи та лавочки, то треба встановлювати якогось одного, але більш сучасного формату.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини