Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:48:11

Відбулася щотижнева оперативна нарада при Ніжинському міському голові

05.08.2019   14:16Агенцiя

5 серпня відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

Традиційно на нараді було заслухано відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконавської дисципліни та доручень міського голови, а також обговоренні звіти керівників відділів та управлінь і плани роботи на поточний тиждень.

За минулий тиждень до виконавчого комітету громадяни зверталися з питань, які стосувалися відновлення послуг з газопостачання, спиляння дерев, вилов бродячих тварин, освітлення, отримання субсидій, надання матеріальної допомоги, тощо.

Начальник фінансового управління Людмила Писаренко повідомила керівників, що потрібно вже готуватися до формування бюджету міста на наступний рік.

Начальник управління культури і туризму Ніжинської міської ради Тетяна Бассак, що 10 серпня 2019 року о 11-00 год. розпочнуться святкові заходи з нагоди Дня Кунашівки на території сільської громади.

Головний лікар КНП «НМЦПМСД» Оксана Калініченко доповіла, що проводиться черговий етап по укладанню декларацій з пацієнтами. Станом на 02 серпня 2019 року кількість укладених декларацій складає 48963, що становить більше 70% від загальної кількості населення міста. Оксана Андріївна зауважила, що спалах кору хоч і змусив мешканців міста пройти процедуру вакцинації, проте і на разі рівень щеплень від дифтерії і правцю залишається низьким. З 29 липня поточного року розпочалася Всеукраїнська кампанія з вакцинації проти зазначених хвороб. Вакцинації підлягають не лише діти, а й дорослі (кожні 10 років починаючи з 16 років). Вакцинами для проведення щеплень Центр забезпечено в повному обсязі та належної якості.

Начальник сектора профілактики серед неповнолітніх служби у справах дітей Лариса Єрофєєва доповіла, що працівниками служби 02 серпня було проведено вечірній рейд з метою профілактики правопорушень серед неповнолітніх. В ході рейду було проведено профілактичні бесіди з дітьми, які перебували в нічний час (після 10-00 год) без батьків та з дітьми, які палять. Було складено 6 адміністративних протоколів.

Міський голова Анатолій Лінник під час проведення наради звернув особливо увагу на стихійну торгівлю біля базару по вул. Московській, особливо у вихідні дні. Доручив начальнику інспекції з благоустрою Юрію Кошелю переглянути графік роботи його підрозділу з метою патрулювання у вихідні дні даної території та недопущення стихійної торгівлі.

Також очільник міста акцентував увагу на справедливому розподілі та своєчасному забезпеченні пільговими ліками громадян відповідної категорії; благоустрій об’єктів господарювання незалежно від форм власності, освітлення центральної площі та інші організаційні питання.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини