Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:38:11

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

18.07.2019   09:33Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 17 липня до 8:00 18 липня 2019 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 1 випадок загибелі на водних об’єктах, 1 дорожньо-транспортну пригоду, 5 пожеж та 2 інші події. Внаслідок цих подій 1 особа загинула та 2 особи постраждало.


Загибель на водних об’єктах – 1:

В р. Мена біля м. Мена о 23 год. 50 хв. 17 липня виявлено та піднято на поверхню з води тіло мешканця м. Мена, 1977 року народження. Обставини та причина смерті встановлюються.


Дорожньо-транспортні пригоди – 1:

В м. Прилуки по вул. Київській близько 17 год. 17 липня водій мопеда «Хонда Діо АФ 27» здійснив зіткнення з автомобілем «Фольсваген Транспортер». Внаслідок пригоди водій мопеда та його пасажирка отримали тілесні ушкодження.


Пожежі – 5:

пожежі в житловому секторі – 2:

- в с. Мале Устя Сосницького району в господарстві по вул. Луговій, 4  о 12 год. 02 хв. 17 липня сталася пожежа господарчої будівлі (5х10 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем знищено будівлю. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи;

- в м. Носівка в господарстві по вул. М. Заболотного, 2 о 02 год. 45 хв. 18 липня сталася пожежа господарчої будівлі (3х3 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем знищено стіну на площі 1,5 кв.м. Причина пожежі та збитки встановлюються;

пожежі на транспорті – 1:

- біля м. Ніжин о 07 год. 28 хв. 17 липня сталася пожежа вантажного автомобіля "MAN" з напівпричепом. Вогнем знищено колесо, пошкоджено електромережу. Причина пожежі - несправність рухомих вузлів і деталей (перегрів унаслідок тертя);

пожежі на сільгоспугіддях – 1:

- біля с. Махнівка Борзнянського району о 14 год. 14 липня сталася пожежа посіву озимої пшениці на площі 8 га. Ймовірна причина пожежі - підпал;

пожежі сухої трави та сміття – 1:

- біля м. Сновськ о 14 год. 47 хв. 17 липня на відкритій території сталася пожежа сміття на площі 0,03 га. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.


Інші події – 2:

- 17 липня о 14 год. 38 хв. на лінію "101" від чергового НП ГУ НП в Чернігівській області надійшло повідомлення про можливу наявність вибухового пристрою в приміщенні «Чернігівського інституту бізнесу і права» (м. Чернігів, вул. Гонча, 37). Для забезпечення пожежної та техногенної безпеки залучалося відділення 3 ДПРЧ м. Чернігів (4 чоловіки особового складу, 1 одиниця техніки). Інформація не підтвердилась.

- 17 липня о 19 год. 53 хв. на лінію "101" від чергового НП ГУ НП в Чернігівській області надійшло повідомлення про можливу наявність вибухового пристрою в приміщенні окружної виборчої комісії №207 (м. Корюківка, вул. Вокзальна, 8 А). Для забезпечення пожежної та техногенної безпеки залучалося відділення 9 ДПРЧ м. Корюківка (4 чоловіки особового складу, 1 одиниця техніки). Інформація не підтвердилась.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 9-13 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 13 мкр/год., Ніжин –  12 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 12 мкр/год, Семенівка – 9 мкр/год., Сновськ – 9 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 17 липня до 20 години 18 липня очікується мінлива хмарність, вночі місцями невеликий короткочасний дощ, вдень короткочасний дощ, гроза. Вітер західний 7-12 м/с. Температура по області вночі 8-13º тепла, вдень 19-24º тепла.

По м. Чернігову очікується мінлива хмарність, вночі невеликий короткочасний дощ, вдень короткочасний дощ, гроза. Вітер західний 7-12 м/с. Температура вночі 10-12º тепла, вдень 21-23º тепла.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини