Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 08:55:58

Укладення колективних договорів на підприємствах, в установах та організаціях міста Прилук

16.07.2019   08:29Агенцiя

Одним з пріоритетних напрямів роботи управління праці та соціального захисту населення міської ради є сприяння розвитку колективно-договірного регулювання соціально-економічних відносин на підприємствах, в організаціях та установах міста та повідомна реєстрація колективних договорів.

Колективний договір укладається на підприємствах, в установах, організаціях незалежно від форм власності і господарювання, які використовують найману працю і мають право юридичної особи. Роль цього документа значна – на підприємствах він є головним нормативним актом, який не лише регламентує і визначає взаємовідносини між роботодавцем і трудовим колективом, але й гарантує відповідний захист прав та інтересів працюючих у соціальних питаннях.

Станом на 01.07.2019 року кількість діючих колективних договорів, які зареєстровані в управлінні праці та соціального захисту населення міської ради, складала 253 од., що на 2 од. (0,8 %) більше, ніж на відповідну дату минулого року. Договірним регулюванням охоплено 16909 працівників підприємств, організацій та установ міста.

У січні - червні 2019 року зареєстровано 16 колективних договорів (МП «Волна», ПП «ДніпроАгроМаш», ТОВ «Транслом Трейд», Прилуцьке медичне училище, Комунальне некомерційне підприємство «Прилуцька міська дитяча лікарня» Прилуцької міської ради, Прилуцький краєзнавчий музей, Прилуцька міська центральна бібліотека імені Любові Забашти, Мисливсько – рибальське підприємство «Прилуцьке» Чернігівської обласної організації Українське товариство мисливців і рибалок, Прилуцький гуманітарно – педагогічний коледж ім. І.Я.Франка, Відділ культури і туризму Прилуцької міської ради, ТОВ «ТЦ «Практика», Прилуцький міський Будинок культури, ТОВ «Удай», ТОВ «Європейська хімічна торгова компанія», ТОВ «Атріум – Ком», Державна установа «Прилуцька виховна колонія» Державної кримінально – виконавчої служби України) та 24 зміни та доповнення до діючих колективних договорів підприємств, організацій та установ міста.

За довідками з питань укладання та реєстрації колективних договорів звертатись в управління праці та соціального захисту населення міської ради за адресою: м. Прилуки, вул. Київська, 281 (к. 60, 61) або за тел. 7-11-50.


За інформацією управління праці та соціального захисту населення міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини