Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 03:29:47

Про обов’язковість та невідкладність проведення повірки приладів обліку теплової енергії

10.07.2019   11:54Агенцiя

КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ Фірми «ТехНова» повідомляє про обов’язковість та невідкладність проведення повірки приладів обліку теплової енергії, встановлених у будинках, у разі закінчення попереднього терміну міжповірочного інтервалу.

Для подальшого використання таких приладів обліку теплової енергії впродовж наступного опалювального періоду, як комерційного, необхідно до початку опалювального сезону 2019-2020р.р. забезпечити проведення періодичної повірки.

Подати заявку на зняття пломб на приладах обліку теплової енергії та опломбування до Інспекції з енергонагляду та режимами споживання теплової енергії КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ Фірми «ТехНова» можна за телефоном 677-163, або ж за адресою: м. Чернігів, вул. Івана Мазепи, 51, працює з 8:00 до 10:00 години.

Повірка приладу обліку проводиться у ДП «Чернігівстандартметрологія», що знаходиться за адресою: м. Чернігів, вул. П’ятницька 110а, тел. 691-674.

Для здійснення опломбування приладу обліку після проведення повірки представнику інспекції необхідно надати копію Свідоцтва про повірку законодавчо регульованого засобу вимірювальної техніки.

ПОПЕРЕДЖАЄМО! У разі якщо прилади обліку на початок опалювального сезону не пройдуть повірку та опломбування представником КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ фірми «ТехНова», нарахування за теплопостачання здійснюватиметься згідно із середньомісячними показаннями приладу обліку за попередній опалювальний період, а у разі відсутності показань, - згідно нормативів (норм) споживання відповідно до частини 3 статті 9 закону «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», інформує Чернігівська Тец.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини