Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 09:04:48

Максим Микитась:від того, яким буде дитинство в наших дітей, залежить, якою буде наша країна в майбутньому

10.07.2019   09:40Агенцiя

Чернігівщині треба приділяти більше уваги відпочинку й оздоровленню дітей. Команда народного депутата Максима Микитася організовує регулярні тури відпочинку для дітей. Це й дитячі табори, а також екскурсії історичними та цікавими містами України.

«Наш головний скарб – це діти. Без них усі наші зусилля, робота марні. Діти повинні мати не тільки хорошу освіту, умови для зростання та розвитку, а іякісне дозвілля»,– сказав депутат.

Уже кілька разів за сприяння нардепа маленькі чернігівчани безкоштовно відпочивалив мальовничих Карпатах. Вони змогли не лише оздоровитися, а і якісно провести дозвілля: футбол, волейбол, конкурси, дискотеки, похід у гори, 5-разове харчування. Цю ініціативу депутат планує впроваджувати й надалі. За його словами, першочергово безкоштовний відпочинок та оздоровлення мають отримувати діти воїнів АТО.

«Головне завдання дорослих – зробити все можливе, аби наші діти були щасливими. Інакше навіщо вся ця боротьба, як не задля їхнього добробуту?», – зауважив Максим Микитась.

Окрім того, нардеп планує впровадити ще одну ініціативу для дітей Чернігівщини – безкоштовні екскурсії історичними місцями.

«Наші діти повинні рости й розвиватися, вони мають бачити нову могутню та красиву Україну. Але при цьому мають знати йшанувати величну історію свого народу. Від того, яким буде їхнє дитинство, залежить, якою буде наша країна в майбутньому», – підкреслив Максим Микитась.

Андрій Бажай

PR

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.