Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 20:00:40

Відбувся особистий прийом громадян Прилуцьким міським головою

04.07.2019   08:25Агенцiя

Міський голова Ольга Попенко 3 липня провела особистий прийом громадян.

На прийомі були присутні: начальник юридичного відділу міської ради Валентина Горбач, посадові особи міської ради, директор комунального підприємства “Прилукитепловодопостачання” Андрій Гавриш, начальник КП “Прилукижитлобуд” В’ячеслав Сивенко та директор КП “Послуга” Хорт В.Ю., до повноважень яких відноситься вирішення питань, порушених у зверненнях громадян.

На прийом звернулося 11 жителів міста, зареєстровано 11 усних звернень та 2 письмових.

Підчас прийому були порушені питання щодо ремонту доріг міста, благоустрою та санітарного стану міста, ремонту мереж водопостачання та водовідведення, соціального захисту, житлових питань тощо.

На 5 звернень було надано роз’яснення міським головою під час особистого прийому, на решту звернень надано відповідні доручення щодо розгляду посадовими особами міської ради, до повноважень яких відноситься вирішення питань, порушених у зверненнях.

Про результати розгляду звернень заявників буде проінформовано у визначений законодавством термін, повідомляє Відділ звернень громадян міської ради.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини