Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 19:15:33

Призов завершено! Планове завдання – 100%

02.07.2019   15:00Агенцiя

Як ми повідомляли раніше, протягом квітня-червня в країні проходила призовна кампанія на строкову військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань «Весна-2019».

Не можна сказати, що весняний призов пройшов легко і без певних проблем – як об’єктивних, так і суб’єктивних. Але територіальні центри комплектування та соціальної підтримки Чернігівщини доклали немало зусиль, щоб кампанію провести на високому рівні.

На початку призову, за ініціативою керівництва обласного ТЦК та СП було проведено традиційну урочисту відправку новобранців. Захід, як ми повідомляли, відбувся поруч Пам’ятного знаку Борцям за волю і незалежність України.

В цьому, без перебільшення, яскравому і, водночас, патріотичному дійстві взяли участь керівники органів державної влади та місцевого самоврядування, представники громадських організацій та, звісно, учнівська молодь, яка наприкінці зробили «Коридор Слави», через який хлопці під гучні оплески попрямували до війська.

Потім тривала наполеглива повсякденна праця – оповіщення, поставки, медичні комісії, спілкування із психологом, оформлення банківських карток, перегляд патріотичних фільмів у казармі і, звісно, відправка під керівництвом представників військових частин.

Маємо сказати слова щирої вдячності за консультаційні зустрічі керівництву та представникам Головне територіальне управління юстиції у Чернігівській області та Чернігівський місцевий центр з надання БВПД за безкоштовне надання юридичних консультацій призовникам та території обласного збірного пункту.

Три місяці щоденної, кропіткої і наполегливої праці дали свій результат. Маємо за честь повідомити, що планове завдання щодо призову на строкову військову службу областю виконано на 100%!

Отже: призвано всього 546 осіб:
247 – Збройні Сили України;
159 – Національна гвардія України;
103 – Державна прикордонна служба України;
37 – Державна спеціальна служба транспорту.

По-перше, дякуємо родинам новобранців за їх синів-патріотів, які свідомі того, що свій дім, свою родину та Батьківщину треба вміти, якщо виникне в цьому потреба, захищати. Низькій уклін Вам, шановні батьки і дружини та велика шана!

А, по-друге, - побажаймо хлопцям спокійної служби, досвідчених командирів та надійних товаришів і, нашого традиційного, - «Хай щастить вам, воїни стародавнього Сіверського краю!», інформує Чернігівський обласний військовий комісаріат.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини