Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 16:35:25

Повітря в мікрорайоні Масани перевіряє лабораторний центр

25.06.2019   09:29Агенцiя

24 червня, протягом дня, фахівці Чернігівського обласного лабораторного центру відбирали зразки повітря в мікрорайоні Масани - як безпосередньо біля ставків-накопичувачів крохмального заводу, так і за його межами.

Вони зроблять дослідження цих проб, аби з’ясувати склад повітря і його безпечність для людей. Про це повідомив у Чернігівській міській раді на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій керівник цього центру Леонід Ліждвой.

Питання сильного неприємного запаху, від якого потерпають зараз, у дні дуже великої спеки, жителі мікрорайону Масани, було одним із питань, через які міська комісія сьогодні зібралася.

Комісія доручила міським службам у межах компетенції кожної перевірити підприємство, ставки-накопичувачі якого є джерелом запаху, на дотримання норм щодо викидів забруднюючих речовин, інформує прес-служба Чернігівської міської ради.

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.