Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 19:18:14

Владислав Атрошенко журналістам: Бажаю вам розуміння та гордості, що ви представляєте четверту владу у Чернігові

06.06.2019   10:12Агенцiя

На спілкування з нагоди прийдешнього Дня журналіста запросили сьогодні медійників місцевих ЗМІ. Всі бажаючі журналісти могли поспілкуватись із міським головою Владиславом Атрошенко, поставивши будь-які питання.

- Бажаю вам розуміння та гордості, що ви представляєте четверту владу у Чернігові. Бажаю здоров’я, віри у себе, віри в Україну і віри у завтрашній день, який тільки ми власними силами самі забезпечим, - звернувся до медійників Владислав Атрошенко.

Міський голова також розповів про своє бачення розвитку міста та країни, поділився враженнями по результатах відвідання будівництва дитячого садка у мікрорайоні Масани.

Відповідаючи на запитання стосовно кандидатів у депутати по 205-206 виборчим округам, до яких включено Чернігів, міський голова відповів так:

- По-перше, це має бути кандидат місцевий. Спроби щодо немісцевих були. Свого часу була думка, що враховуючи постаті депутатів, було сподівання, що ці депутати зможуть зробити Чернігів в очах Уряду більш помітним і значущим. Тобто забезпечать більш якісне просування Чернігова на рівні столичному, у тому числі щодо виділення коштів і реалізації тут державних програм. Тому зараз варто більш ретельно зважить на більш оптимальне представлення інтересів Чернігова у Верховній Раді.

По-друге, ця людина повинна розбиратися у місцевій проблематиці Чернігова, у проблемах мешканців Чернігова. Приміром, жодна людина у вищому керівництві держави не має чіткого уявлення в цифрах вартості проблеми інфраструктури міст. Тому я би хотів, щоб наші депутати більш якісно доносили до керівництва держави цю проблему, - відповів Владислав Атрошенко.

Також міський голова відповів на запитання журналістів щодо оцінки своєї роботи за 3,5  роки каденції, ставлення до критики та інші.

Повна версія доступна на фейсбук-сторінці прес-служби міської ради.

Як відомо,  міська рада Чернігова одна з найбільш прозорих і відкритих для ЗМІ. Відсутня будь-яка акредитація, журналісти вільно відвідують заходи без потреби реєструватись. Є пряма трансляція сесії, виконкомів та робочих нарад у муніципалітеті, інформує прес-служба Чернігівської міської ради.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.