Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 06:44:50

Древня Чернігівщина вітала молодий Славутич із черговим Днем міста

03.06.2019   08:30Агенцiя

1 червня наймолодше місто України – Славутич відзначає свій 32-й День народження.

Свято як завждибуло насичено різноманітними концертами, цікавими виставками, яскравими спортивними змаганнями,  смачним фудкортом та веселими дитячими розвагами.

Розпочалося урочисте дійство із традиційної святкової ходи гостей міста, дитячих, трудових, комунальних, приватних, творчих та спортивних колективів Славутича та громадських організацій. Своє дефіле продемонстрував оркестр військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України.

На день міста Славутича завітало чимало гостей, серед яких народні депутати України, очільники провідних установ та підприємств сфери атомної енергетики, Асоціації міст України, а також делегації із міст Вісагінаса (Литва), Калинковичі (Білорусь), Тетієва (Київська обл.).

Привітати місто на лівому березі Дніпра із черговим Днем народження завітали і делегації з Чернігівщини, зокрема представники Чернігівської обласної ради, Чернігівської та Ріпкинської районних рад, Михайло-Коцюбинської, Любецької ОТГ, Губицької сільської ради.

Прозвучало багато приємних та добрих привітань від міського голови Юрія Фомічева, який відкрив свято, та почесних  гостей.

А ще цього дня було вручено і багато почесних нагород та подарунків.

Свято завершилося потужним концертом творчих колективів та гостей міста «Такий різний Славутич».

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини