Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 13:25:06

На водоймах області виявлено тіла двох загиблих людей

29.05.2019   07:53Агенцiя

27 травня о 12:35 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Боромики Чернігівського району в р. Десна місцевий рибалка виявив тіло людини.

На місце події прибуло відділення Аварійно-рятувальної частини УДСНС України у Чернігівській області. Рятувальники за допомогою гумового човна дістали з води та доставили на берег тіло чоловічої статі.

Як з’ясувалося, ним виявився 68-річний мешканець обласного центру, який  провалився під кригу та потонув 9 березня на річці Десна поблизу с. Авдіївка Куликівського району.

Того ж дня, о 17:30 черговим нарядом прикордонної служби Республіки Білорусь  під час здійснення патрулювання річкової ділянки кордону р. Дніпро виявлено та піднято на поверхню тіло 42-річного мешканця м.Чернігів, який потонув ще 1 листопада минулого року під час риболовлі поблизу с. Неданчичи Ріпкинського району Чернігівської області.

Також, надзвичайники Аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС України у Чернігівській області проводили пошуки зниклого 13-річного хлопця.

Нагадаємо, що 19 травня хлопець зник під час купання у річці Десна на міському пляжі "Золотий берег" в м. Чернігові. Обстежено 35 га водної гладі в районі події. Тіло зниклого не виявлено, повідомляє УДСНС України у Чернігівській області.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.