Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 05:06:53

Аудитори знайшли порушення на закупівлі комунальниками Toyota Camry за 750 тисяч

04.05.2019   15:04Агенцiя

Комунальне підприємство «АТП-2528» Чернігівської міської ради за результатами тендеру замовило ТОВ «Автомобільна компанія «Сівер-Авто» легковий автомобіль за 748,4 тис грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить автівку Toyota Camry Comfort. Автомобіль матиме автоматичну коробку передач, круїз-контроль, клімат-контроль з незалежним регулюванням температури зон водій/пасажир, сенсори паркування передні та задні, підігрів передніх сидінь, аудіосистему (радіо, CD/MP3/WMA) з 6 динаміками.

У автосалонах ціни на Toyota Camry Comfort стартують від 779 тис грн.

На торгах більшу ціну запропонувало ДП ТОВ «Девелопмент Макс ЛЛС» «Автоінвестстрой-Чернігів» – 770 тис грн. Меншу від переможця суму запропонувало ТОВ «Авто-плаза» Валерія Боржкова та Олексія Панасюка – 748,3 тис грн. Але цю пропозицію відхилили через те, що фірма не надала низку документів.

В той же час, в «Прозорро» розміщена інформація про моніторинг закупівлі від управління Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області, яке виявило порушення.

Зокрема, Держаудитслужба повідомила, що пропозиції усіх трьох підприємств не відповідали вимогам тендерної документації.

Аудитори підтвердили правомірність відхилення ТОВ «Авто-плаза», а також зазначили, що запропонований «Девелопмент Макс ЛЛС» «Автоінвестстрой-Чернігів» автомобіль Renault Megane Sedan не відповідає вимогам замовника, а ТОВ «Автомобільна компанія «Сівер-Авто» не надала низку документів: сканкопію шостої сторінки паспорту, лист-згоду на обробку, використання, поширення та доступ до персональних даних. Претензії аудиторів були і до договору про призначення уповноваженого дилера продукції «Toyota», укладеного між ПП «Тойота-Україна» та ТОВ «АК «Сівер-Авто», чия дія завершилася 31 березня 2019 р.

Держаудитслужба зобов’язала комунальників усунути порушення.

Засновниками ТОВ «Автомобільна компанія «Сівер-Авто» є Юрій Стаднік та кіпрська «Неолена Ентерпрайзіз ЛТД», бенефіціар Анна Деметроу (Кіпр), директор Дмитро Примаченко.


http://nashigroshi.org/2019/04/26/audytory-znayshly-porushennia-na-zakupivli-komunal-nykamy-toyota-camry-za-750-tysiach/

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.