Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 21:03:39

Адресна програма ремонтів доріг та тротуарів на 2019 рік

04.04.2019   11:31Агенцiя

Цього року за кошти міського бюджету заплановано відповідний обсяг робіт по ремонту доріг та тротуарів у Чернігові.

Зокрема, це капітальний ремонт доріг, у тому числі у приватному секторі, ремонт тротуарів.

Капітальний ремонт доріг

    Капітальний ремонт ділянки дороги по вул. Героїв Чорнобиля: перша черга - проїзна частина; друга черга – тротуар. Роботи розпочнуть виконувати у травні 2019 року, їх закінчення – у 2020 році.
    Капітальний ремонт ділянки дороги із забезпеченням водовідведення по вул. Жабинського (коригування) триватиме з березня по червень 2019 року.
    Капітальний ремонт ділянки дороги по вул. Олександра Молодчого (коригування) – березень-червень 2019 року.
    Капітальний ремонт ділянки дороги вул. Декабристів (від вул. Мартина Небаби до вул. Михайла Могилянського).
    Капітальний ремонт ділянки дороги із забезпеченням водовідведення по вул. Красносільського - травень-вересень 2019 року.
    Капітальний ремонт дороги вул. Любомира Боднарука – квітень-вересень 2019 року.
    Реконструкція дороги по вул. Реміснича (від просп. Перемоги до вул. Івана Мазепи) – травень-жовтень 2019 року.
    Капітальний ремонт перехрестя вул. Попудренка та проспекту Перемоги.

Капітальний ремонт доріг приватного сектору

    Капітальний ремонт дорогипо вул. Василя Будника
    Капітальний ремонт дороги по вул. Борщова – квітень-червень 2019 року.
    Капітальний ремонт дороги по вул. Перемоги – квітень–травень 2019 рік.
    Капітальний ремонт дороги по вул. Курська (коригування) – квітень–травень 2019 рік.

Ремонт тротуарів

    Капітальний ремонт ділянки тротуару вул. Кирпоноса (від просп. Перемоги до вул. Коцюбинського) – квітень–травень 2019 року.
    Капітальний ремонт ділянки тротуару вул. Шевченка (від вул. Олександра Молодчого до вул. Академіка Павлова) - парна сторона – квітень–травень 2019 року.
    Капітальний ремонт ділянки тротуару вул. Шевченка (від вул. Олега Міхнюка до житлового будинку № 47) непарна сторона – квітень–травень 2019 року.
    Капітальний ремонт ділянки тротуару вул. Шевченка (від заїзду до Центрального парку культури та відпочинку до будівлі № 63) непарна сторона – квітень–травень 2019 року.
    Капітальний ремонт ділянки тротуару просп. Перемоги (від вул. Реміснича до просп. Миру) – квітень–травень 2019 року.

На фото - старт ремонтних робіт по вул. Любомира Боднарука


За інформацією управління ЖКГ міської ради

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.