Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 10:39:52

Чернігівський рибоохоронний патруль закликає громадян долучитися до всеукраїнської акції ''Чисті водойми - екологічно здорова країна''

19.03.2019   19:28Агенцiя

23 березня 2019 року о 10:00 Чернігівський рибоохоронний патруль в рамках всеукраїнської акції, ініційованої Держрибагентством, вийде на прибирання прибережної смуги р. Десна.

Дана акція присвячена Всесвітньому дню водних ресурсів та проходить з метою привернення уваги до проблем якості питної води, необхідності охорони водних ресурсів та їх раціонального використання.

Крім того, державними інспекторами, за якими закріплені рибоохоронні дільниці в Ріпкинському, Козелецькому, Бахмацькому, Прилуцькому, Сосницькому та Сновському районах, за участю громадських інспекторів та небайдужих громадян буде проведене прибирання берегів річок Дніпро, Остер, Сейм, Удай, Убідь та Снов та ін.

Запрошуємо всіх бажаючих, кому небайдужий стан нашого довкілля приєднатися до акції! Закликаємо громадськість, рибалок-любителів, підводних мисливців, водолазів, користувачів водних біоресурсів та представників територіальних громад вийти і прибрати береги водойм вашого району.

Нагадаємо, що відповідно до п. 3. 13 Правил любительського і спортивного рибальства громадяни, які займаються любительським рибальством, зобов’язані підтримувати належний санітарний стан водойм, не залишати на берегах водойм і на кризі сміття та інші відходи, не допускати засмічення та забруднення водойм іншим чином.
За порушення даного пункту Правил передбачена відповідальність за ч. 3 ст. 85 КУпАП у вигляді штрафу – від 34 до 170 грн.

Повідомити про найбільш засмічені ділянки біля водойм ви можете за номерами «гарячої лінії» Чернігівського рибоохоронного патруля: (099) 112-13-44 та (0462) 93-75-57.
 

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність, коли 30 березня 2023 року знімальній групі місцевого телеканалу “Дитинець” бізнесмен та екскандидат у депутати Сергій Берестовий зламав камеру та перешкоджав проводити зйомку.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.