Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 18:28:03

Для шукачів роботи в Чернігов і- карта актуальних вакансій

16.03.2019   11:15Агенцiя

Ідея відобразити заявлені роботодавцями вакансії на карті міста у фахівців з рекрутингу Чернігівського міського центру зайнятості з'явилась завдяки самим шукачам роботи. Адже багатьох з них цікавлятьвакансії в конкретних районах міста, а дехто бажає працювати «поближче до дому».

Реалізувати ідею допоміг онлайн-сервіс Google - "Мої карти". Відтепер всі заявлені роботодавцями до центру зайнятості вакансії відображаються за адресою місця роботи і доступні для перегляду всім користувачам мережі Інтернет за посиланням: http://u.to/S1k_FA

Карту вакансій також можна знайти в мережі «Фейсбук» на сторінці "Вакансії м. Чернігів та області".

Стараннями рекрутерів карта регулярно поповнюється новими актуальними вакансіями, зайшовши на які можна отримати інформацію про назву посади іроботодавця, його контактні дані, заявлені вимоги до кандидата,розмір обіцяної зарплатніта інші коментарі від подавача вакансії.
Пошукроботиможназдійснювати за будь-якимізвказанихпараметрів - достатньорозпочативведенняключового слова в рядку пошуку.

Все більше шукачів роботи користується Картою вакансій, стабільно зростає кількість її переглядів. Так, протягомминулоготижня, карту переглянуловжепонад1,5 тис.користувачів.

Не залишилася поза увагою й інша категорія клієнтів служби зайнятості – роботодавці. Їм фахівці пропонують скористатися іншою Картою, на якій відображено дані дослідження Чернігівського обласного центру зайнятості щодо резервівробочої сили та вільних приміщень для організації виробництва.Її також можна знайти в мережі «Фейсбук» на сторінці "Вакансії м.Чернігів та області".

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.