Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 00:35:44

Протягом вечора патрульні виявили п’яного водія та водія з підробленим посвідченням

08.02.2019   14:20

7 лютого близько сьомої вечора на перехресті вулиць Громадської та Інструментальної один з екіпажів патрульної поліції звернув увагу на автомобіль ЗАЗ, водій якого порушив Правила дорожнього руху, проїхавши перехрестя на червоний сигнал світлофора. Патрульні зупинили автомобіль, що порушив ПДР.

Під час спілкування з водієм поліцейські помітили у нього характерні зовнішні ознаки наркотичного сп’яніння. Чоловікові запропонували пройти огляд у лікаря, на що той погодився.

В результаті медогляду підозри патрульних справдилися – у 24-річного водія наркотичне сп’яніння. До того ж з’ясувалося, що він не має при собі посвідчення на право керування транспортним засобом.

На водія склали адміністративний протокол за ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані наркотичного сп'яніння), та винесли дві постанови: за ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має при собі посвідчення водія відповідної категорії) та за ч. 2 ст. 122 (проїзд на заборонний сигнал світлофора) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Того ж вечора близько дев’ятої вечора на вулиці Гетьмана Полуботка екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль Audi через те, що під час руху в автомобілі не працювали освітлювальні прибори.

Під час спілкування із водієм охоронці порядку засумнівалися у справжності водійського посвідчення, яке чоловік надав для перевірки. Патрульні повідомили громадянину про свої підозри та поставили до відома, що на місце буде викликана слідчо-оперативна група. На момент прибуття опергрупи 26-річний молодик зізнався, що посвідчення водія йому не належить. В подальшому громадянин вже надавав більш грунтовні пояснення слідчому.


Патрульна поліція Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.