Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 23:48:41

"Важливий кожен" презентував свою програму у Чернігові

06.02.2019   10:19Агенцiя

Економічний розвиток, соціальна справедливість та сильні громади – головні пріорітети громадсько-політичного об’єднання “Важливий кожен”. Соціальна платформа об’єднала лідерів громадських організацій, профспілок, експертів.

Вони створили програму соціально-економічних реформ: “Важливий кожен: програма дій”, яка була презентована  під час зустрічі з громадою міста Чернігова

“Мета громадсько-політичного руху – ознайомити українців зі своїми ідеями аби їх реалізувати. Ми хочемо щоб більше люди ознайомились з Програмою, доповнювали її своїми ідеями. І тоді нам буде легше добиватися її реалізації, адже можновладці будуть знати, що до створення цієї Програми долучилися не тільки провідні експерти, але дуже багато людей в усіх куточках України. Тим самим депутатам і чиновникам доведеться її приймати, що і приведе до поліпшення життя людей .” - зазначив координатор громадсько-політичного руху “Важливий кожен” Ромась Михайло.


Презентована у Києві редакція програми громадсько-політичного руху – вже друга. Перша з’явилася у 2015-му році. Необхідність підготувати оновлений документ стала актуальною після того, як пропозиції щодо необхідних реформ з попереднього, були частково чи повністю реалізовані законодавчою та виконавчою владою.

“Програма соціально-економічних реформ “Важливий кожен: програма дій” містить напрацювання з удосконалення різних напрямків: системи соціальних виплат та соціального захисту населення, зміни системи оподаткування, покращення митного контролю, стабілізації фінансової системи, удосконалення процесу децентралізації та оптимізації роботи місцевих органів влади.” - підкреслив економіст Борис Марков.

Документ, який містить експертні рекомендації щодо реформування країни у різних соціально-важливих напрямках, буде презентовано в багатьох містах країни в рамках всеукраїнського туру. Нагадаємо, до написання "Важливий кожен: програма дій" 11 січня була презентована у Києві провідними експертами.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.