Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 19:18:36

Відбулось пленарне засідання чергової 51 сесії Ніжинської міської ради

02.02.2019   11:12

30 січня відбулося пленарне засідання чергової 51 сесії Ніжинської міської ради під головуванням секретаря міської ради Валерія Салогуба.

В засіданні взяли участь 28 зареєстрованих депутатів міської ради сьомого скликання, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, заступник міського голови Ігор Алєксєєнко, керуючий справами виконавчого комітету Сергій Колесник, керівники комунальних підприємств, структурних підрозділів та виконавчих органів міської ради, жителі міста та ЗМІ.

На початку засідання, депутата Ніжинської міської ради IV, V, VI, VII скликань, почесного громадянина міста Ніжина Володимира Мамедова привітали з тим, що він став одним з 150 кращих представників місцевого самоврядування України, а також з отриманням Ордену «За вірність народу України» та Почесної Грамоти за вагомий особистий внесок у становлення, розбудову, процвітання України, високий професіоналізм, невичерпну енергію, активну громадянську позицію і діяльність.

На порядок денний було винесено 27 проектів рішень.

Щодо проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проекту детального планування території скверу ім. Богдана Хмельницького в м. Ніжині» депутатами були надані пропозиції в подальшому плануванні нових об’єктів та при обранні назв враховувати історичні особливості місцевості.

Проект рішення «Про створення комісії з розгляду заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Баришівська зернова компанія» щодо надання згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого комунального майна та затвердження її персонального складу» був підтриманий депутатами міської ради з пропозиціями довключити до персонального складу комісії депутатів міської ради: Геннадія Дудченка, Юрія Хоменка, Юрія Ландара та Наталію Радченко.

Завдяки плідній співпраці депутатів та попередньому обговоренню на профільних депутатських комісіях було прийнято 24 рішення.
Детальніше з рішеннями можливо ознайомитися за посиланням:


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини