Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 20:37:18

Відбулось двадцяте засідання Громадської ради

31.01.2019   12:08

30 січня відбулося двадцяте засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради.


З першого питання - «Про делегування представників Громадської ради до конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на зайняття посад директора та медичного директора комунального некомерційного підприємства «Прилуцька міська дитяча лікарня» - проінформував начальник відділу по роботі з кадрами міської ради Олег Касьян.

Члени Громадської ради ухвалили рішення подати дві кандидатури до конкурсної комісії: Дорошенка Валерія Володимировича, представника комітету самоорганізації населення № 4 мікрорайону М’ятно-дослідної станції та Опанасенка Олега Анатолійовича, голову громадської організації «Комфорт та якість».

У ході засідання були розглянуті подання голів громадських організацій Прилуцької міськрайонної Спілки ветеранів Афганістану при УСВА Дем’яненка О.А., ГО «Ветерани Афганської війни та учасники бойових дій Прилуччини» Нежиборця В.В. та ГО «Прилуцька міська спілка офіцерів-ветеранів афганської війни та воєнних конфліктів в інших державах» Кирічка А.Д. про нагородження відзнакою міського голови м. Прилуки «За заслуги» членів їхніх організацій.

Члени Громадської ради ухвалили рішення рекомендувати міському голові задовольнити клопотання голів громадських організацій та до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав нагородити відзнакою міського голови міста Прилуки «За заслуги»:
1. Скворцова Валерія Івановича;
2. Марченка Олександра Васильовича;
3. Бакунова Володимира Олексійовича;
4. Скочія Володимира Петровича;
5. Котеленця Сергія Андрійовича;
6. Синенка Сергія Володимировича;
7. Сидорського Віктора Федоровича.

Також члени Громадської ради внесли пропозицію до Дня Героїв Небесної Сотні нагородити відзнакою міського голови м. Прилуки «За заслуги» голову Громадської ради Руденка Олександра Валентиновича, як учасника подій майдану, волонтера та активного громадського діяча міста.

З третього питання порядку денного перед членами Громадської ради виступила директор краєзнавчого музею імені В.І.Маслова Тетяна Зоць, яка прозвітувала про культурно-освітню роботу краєзнавчого музею за 2018 рік.
Також Тетяна Зоць та начальник управління містобудування та архітектури міської ради Віктор Тесленко проінформували учасників засідання про пам’ятки архітектури міста.


Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини