Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 17:25:54

Тринадцять школярів з Чернігівщини стали переможцями в акції ПриватБанку

30.01.2019   09:10Агенцiя

ПриватБанк оголосив переможців першого етапу акції для дітей - “Вирушайте в подорож до Legoland у Німеччині”. Подарунки отримали і 13 школярів з м. Прилук, Ніжина, Козельця, Варви Чернігівської області та Чернігова. Акція триває з 1 грудня 2018 року до 28 лютого 2019 року.



За умовами акції дітям потрібно мати Картку Юніора Mastercard, зареєструватись на сайті та розрахуватись безготівково карткою на суму не менше 20 гривень.

“Щиро вітаємо юніорів-переможців першого етапу акції з Чернігівщини. Чернігівці отримали 7 чашок та 6 сумок на пояс. Щомісяця ПриватБанк і Mastercard розігрують в цій акції 150 чашок, 150 сумок на пояс і 50 рюкзаків”, - розповіла Людмила Герасько, керівник напрямку “ЮніорБанк” Чернігівського РУ ПриватБанку.

Діти, що отримують заохочувальні призи, продовжують участь у розіграші головного призу акції - неймовірної подорожі до Legoland у Німеччині для родини до 4 осіб.

ЮніорБанк - фінансова освітня програма ПриватБанку для школярів від 6 до 17 років, яка стартувала у 2009 році в Україні. У 2012 році ЮніорБанк був визнаний однією з найбільш корисних освітніх програм України в рамках міжнародної виставки "Освіта та кар'єра", яку щорічно проводять Міністерство освіти і Національна академія педагогічних наук України. Вперше золоту медаль за розробку методики навчання в школах отримала банківська програма, що стала сьогодні однією з наймасовіших освітніх ініціатив в Україні.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини