Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 06:36:42

У рамках планової перевірки правникам підприємства надано консультативну допомогу

24.01.2019   09:34

З 14 січня у місті Чернігові розпочато планову перевірку комунального підприємства «Міськсвітло» Чернігівської міської ради з питань дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки.


Особливу увагу фахівці Управління приділили умовам безпечної експлуатації вантажопідіймальних машин та механізмів, зокрема, автопідйомників АП-17 і вантажопідіймальних кранів КС 3575А, ведення відповідної експлуатаційної документації.

У той же час, державний нагляд має на меті не тільки виявлення порушень суб’єктом господарювання і працівниками вимог чинного законодавства про охорону праці, але й проведення превентивної роботи, зокрема, надання державним інспектором відповідних роз’яснень, доречних та своєчасних рекомендацій з метою уникнення таких порушень.

З огляду на це, у рамках проведення планової перевірки, керівництву і працівникам КП «Міськсвітло» була надана консультаційна допомога стосовно правильності оформлення вахтових журналів автопідйомників та вантажопідіймальних кранів, а також проведено інструкторсько-методичне заняття з машиністами вантажопідіймальної техніки стосовно дій під час проведення огляду та перевірки її працездатності перед початком роботи.

За результатами планової перевірки буде складено відповідний акт, видані обов’язкові до виконання приписи. За виявлені порушення працівників, які їх допустили, притягнуто до адміністративної відповідальності.


Управління Держпраці у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.