Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:22:03

Формується новий склад Громадської ради

17.01.2019   11:08

16 січня відбулося перше засідання ініціативної групи по формуванню нового складу Громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради.

Під час засідання ініціативна група ознайомилася та перевірила подані документи від тридцяти представників інститутів громадянського суспільства для участі їх в установчих зборах із формування нового складу Громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради на 2019-2020 роки.

Начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради Олена Александрова ознайомила присутніх із документами та наголосила, що підготовка по проведенню установчих зборів ведеться відповідно до чинного законодавства, а саме постанови Кабінету Міністрів України від 8 квітня 2015 року № 234 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 5 листопада 2008 року № 976 від 3 листопада 2010 року № 996» відповідно до яких Громадська рада не може становити більш як 35 осіб.

Члени ініціативної групи ухвалили рішення провести закрите голосування та доручити секретарю Громадської ради Олені Александровій розробити проект бюлетня для закритого рейтингового голосування, який буде затверджений на наступному засіданні.

Друге засідання ініціативної групи по формуванню нового складу Громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради на 2019-2020 рр. провести на початку лютого 2019 року.

22 січня 2019 року прийом заяв для участі в усановчих зборах припиняється. На підставі поданих заяв ініціативна група складе список учасників установчих зборів, кандидатур до складу Громадської ради.

Таким чином на установчих зборах 22 лютого 2019 року будуть обрані 35 осіб нового складу Громадської ради.

У разі припинення будь-якою особою членства у громадській раді її місце займає наступний за черговістю кандидат до складу громадської ради, який набрав найбільшу кількість голосів за результатами проведення голосування на установчих зборах.


Секретар Громадської ради Олена Александрова

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини