Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:55:38

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

26.12.2018   13:43Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 25 грудня до 8:00 26 грудня 2018 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме:  1 дорожньо-транспортну пригоду, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на системах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій  1 особа постраждала.


Стан доріг:

Для забезпечення безаварійного руху транспорту на автодорогах області працювало 118 одиниць техніки та 143 працівника від ДП "Чернігівський облавтодор".
Також, для допомоги власникам автотранспортних засобів  щодо вивільнення їх із снігових заметів та забезпечення руху транспорту здійснено  12 залучень підрозділів управління ДСНС  України у Чернігівської області, вивільнено 32 автомобіля.

Стан доріг задовільний, проїзд автомобільного транспорту забезпечений.


Аварійні ситуації на системах життєзабезпечення – 1:

Внаслідок несприятливих погодних умов (налипання мокрого снігу) протягом 25 грудня сталося відключення 3 ЛЕП 10 кВ, знеструмлено  29 трансформаторних підстанцій. Без електропостачання залишилися мешканці  8 населених пунктів: у  Прилуцькому районі – 3; у Носівському районі – 2; у Новгород-Сіверському районі - 3. Аварійно-відновлювальні роботи проводяться силами ПАТ "Чернігівобленерго" ( 5 бригад,  5 од. техніки, 12 працівників).


Дорожньо-транспортні пригоди – 1 (за інформацією Управління ГУ НП в Чернігівській області):

В м. Чернігові по вул. Шевченка біля будинку № 253  о  06 год.  45 хв.  25 грудня водій автомобіля «ВАЗ-2108» здійснив наїзд на пішохода, який перетинав дорогу поза межами нерегульованого пішохідного переходу. Внаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та каретою екстреної медичної допомоги був доставлений до Чернігівської міської лікарні № 2. Після надання необхідної допомоги постраждалого направлено на амбулаторне лікування.


Пожежі – 2.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 9-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 12 мкр/год., Ніжин –  11 мкр/год., Прилуки – 11 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 10 мкр/год, Семенівка – 12 мкр/год., Сновськ – 9 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 25 грудня до 20 години 26 грудня очікується хмарна погода,  вночі невеликий сніг, вдень сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Вітер західний 7-12, вдень місцями пориви 15-18 м/с. Температура протягом вночі 7‒12º морозу, вдень від 3º морозу до 2º тепла.
По Чернігову температура вночі 8-10º морозу, вдень від 1º морозу до 1º тепла.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини