Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:43:45

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

20.12.2018   09:09Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 19 грудня до 8:00 20 грудня 2018 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 5 пожеж. Внаслідок цих подій загинули  2 особи та 3 особи постраждали.


Стан доріг:

Для забезпечення безаварійного руху транспорту на автодорогах області працювало 12 одиниць техніки та 18 працівників від ДП "Чернігівський облавтодор". Стан доріг задовільний, проїзд автомобільного транспорту забезпечений.


Аварійні ситуації на системах життєзабезпечення – 1:

Протягом 19 грудня аварійними бригадами ПАТ «Облтеплокомуненерго» проводилися роботи з відновлення теплопостачання, відключення якого, за попередньою інформацією, сталося внаслідок аварійного відключення котельні за адресою: м. Чернігів, вул. Г. Полуботка, 95.

Станом на 22 год. 19 грудня залишаються відключеними від опалення 15 квартир в п'яти житлових будинках. Аварійно-відновлювальні роботи будуть продовжені 20 грудня аварійними бригадами ПАТ «Облтеплокомуненерго».


Дорожньо-транспортні пригоди – 2 (за інформацією Управління ГУ НП в Чернігівській області):

- на 28 км автодороги Чернігів-Мена-Сосниця-Грем’яч біля с. Петрове Чернігівського району  о 12 год. 50 хв. 19 грудня  водій автомобіля "ВАЗ 21101" не впорався з керуванням,  виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив лобове зіткнення з автомобілем "ВАЗ 2107". Внаслідок ДТП водій автомобіля "ВАЗ 21101" та пасажир автомобіля "ВАЗ 21101" від отриманих травм загинули на місці аварії. Водій автомобіля "ВАЗ 2107" отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до реанімаційного відділення ЧМЛ №2. Пасажир автомобіля "ВАЗ 2107"  отримав тілесні ушкодження та  був доставлений до Менської ЦРЛ, після надання медичної допомоги був відпущений на амбулаторне лікування.

- в с. Вишнівка Ічнянського району  о 12 год. 22 хв.  19 грудня водій трактора "МТЗ-82" з причепом-кормороздовачем, виїжджаючи з приміщення сараю, непомітивши громадянина, який знаходився ліворуч за напрямком руху, продовжив рух та прижав останнього причепом до цегляної стіни, чим завдав йому тілесні ушкодження. Постраждалий був госпіталізований до Ічнянської центральної районної лікарні.


Пожежі в житловому секторі – 5.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах   9-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 11 мкр/год., Ніжин –  11 мкр/год., Прилуки – 11 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 9 мкр/год, Семенівка – 11 мкр/год., Сновськ – 10 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години  19 грудня до 20 години 20 грудня очікується хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура вночі 8-13º морозу, вдень 3-8º морозу.
По м. Чернігову очікується хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура вночі 9-11º морозу, вдень 5-7º морозу.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини