Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 01:42:18

Громади Чернігівщини обговорили бюджет 2018 і планувати бюджет 2019

23.11.2018   16:15Агенцiя

23 листопада відбувся практикум із застосування законодавства в Чернігівському регіональному відділенні Асоціації міст України на тему: «Особливості формування та виконання бюджетів ОТГ. Ефективне управління фінансовими ресурсами».

Захід відкрив Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.
«Бажаю всім плідної роботи та фахової дискусії. Знімаю шляпу перед вашою роботою і розумію, що з однієї сторони у вас люди, а з іншої закон і держава», - зауважив Чернігівський міський голова.

Також, він попросив присутніх бути більш вимогливими до народних депутатів щодо розподілу коштів державного бюджету. Він підкреслив, що Чернігівська область отримала вдвічі менше коштів ніж інші області менші за площею та кількістю населення.

В межах заходу виступили директор Департаменту фінансів Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Дудко та Світлана Суслова – начальник управління фінансів  соціально-культурної сфери та органів влади Департаменту фінансів Чернігівської ОДА, які розповіли про ефективне управління фінансовими ресурсами.

Присутні також обговорили особливості виконання бюджетів ОТГ, особливості формування та підготовку проектів бюджету органів місцевого самоврядування на 2019 рік та обмінялися досвідом роботи щодо формування проектів бюджетів місцевого самоврядування на новий календарний рік.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини