Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 22:30:26

Поліція затримала чоловіка, який приховав тіло убитого знайомого в колодязі

23.11.2018   08:12

В Корюківському районі оперативники встановили особу зловмисника, який влітку тяжко побив чоловіка, а після його смерті родич зловмисника приховав тіло в занедбаному колодязі.

Кримінальна поліція Корюківського відділення поліції виявила у занедбаному сільському колодязі прикидані дошками рештки тіла чоловіка, який зник безвісти ще влітку. Увесь цей час правоохоронці розшукували зниклого, але той наче у воду канув.

На місце події викликали рятувальників. За допомогою спецобладнання  вони підняли рештки загиблого з дна колодязя. Для розкриття злочину на допомогу місцевим оперативникам прибули колеги з управління карного розшуку Головного управління Нацполіції.

Правоохоронці ретельно відновили увесь ланцюг подій того липневого вечора, провели комплекс оперативно-розшукових дій та вийшли на раніше судимого підозрюваного. Коли оперативники прийшли до помешкання, де тимчасово проживав зловмисник, той зізнався у скоєному та розповів усі подробиці трагедії. З його слів, влітку після суперечки він сильно відлупцював свого знайомого. А коли той впав непритомний, підводою відвіз до господи свого родича. Невдовзі потерпілий помер, і лиходій сказав родичу скинути тіло у колодязь.  

Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, його родича допитано у якості свідка.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) - карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Триває досудове розслідування.


Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.