Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 08:50:11

Правоохоронці затримали водія за спробу дати поліцейським хабар у 1000 гривень

07.11.2018   12:19

До речі, це вже третій випадок на території Чернігівської області за останні дві неділі.

6 листопада в м. Корюківка поліцейські групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль ВАЗ-2101 під керуванням 26-річного місцевого жителя, який порушив правила дорожнього руху.

Під час перевірки документів з’ясувалося, що водій не має відповідних документів на право керування, та до того ж перебував за кермом напідпитку.

Аби уникнути адміністративної відповідальності, водій запропонував поліцейським грошову винагороду в розмірі 1000 гривень, щоб обійтись без складання на нього протоколу.

Чоловіка декілька разів попередили про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди посадовій особі, однак водій наполягав на своєму.

Через таку пропозицію довелося викликати слідчо-оперативну групу, працівники якої вже задокументували кримінальне правопорушення, передбачене частиною 1 статті 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.
Поліцейські склали на водія адмінматеріали за ч.3 ст130 КУпАП (керування в стані сп’яніння) та ч.1 ст.126 (керування без відповідних документів) КУпАП.

Тепер окрім штрафу за адмінправопорушення чоловіку загрожує ще й кримінальна відповідальність за спробу підкупу поліцейських- штраф від 8,5 до 12,8 тис.грн. або обмеження волі на строк до чотирьох років.
Кожен, хто переступає межу Закону, повинен відповідати за свої вчинки.


Управління превентивної діяльності ГУНП в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.