Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:55:59

Звіт про роботу комунального підприємства "Муніципальної варти" заслухали на ранковій нараді у міськраді

09.10.2018   09:16

За словами керівника КП «Муніципальна варта» Віталія Хрустицького, підприємству передано повноваження щодо 10 статей Кодексу адміністративних правопорушень, у тому числі стосовно порушень правил благоустрою, торгівлі, паркування, утримання тварин.

Працівники КП фіксують та документують порушення правил благоустрою і у житловій забудові, мотивуючи управляючі кампанії та ОСББ наводити лад на підвідомчих територіях.

Муніципальна варта складає протоколи на порушників, документи направляються на розгляд адмінкомісій при Деснянській та Новозаводській районних у місті Чернігові радах, до суду. Загалом протягом 2018 року за протоколами КП «Муніципальна варта» накладено адмінстягнень у вигляді штрафу на загальну суму майже 36 тис. грн.

На усунення порушень Правил благоустрою складено 523 приписи.

КП також займається демонтажем металевих гаражів, тимчасових торгових точок, об’єктів зовнішньої реклами, які встановлені без документів, щодо яких закінчився термін дозвільних документів. Для прикладу, цього року демонтовано 203 гаражі.

Серед перспективних напрямів - підприємство пропонує збільшити кількість відеокамер у тих місцях, де ймовірні порушення громадського порядку або псування чи розкрадання майна. Окремо опрацьовують введення посад інспекторів з паркування, що передбачено новими законодавчими актами.

Міський голова Владислав Атрошенко вбачає покращення роботи КП «Муніципальна варта» у наведенні ладу з паркуванням, особливо у центрі міста. На думку міського голови, місто повинно мати свій евакуатор.

 
Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини