Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 00:34:21

КЛПЗ "Чернігівський обласний онкологічний диспансер" відзначає свій 70-річний ювілей

06.10.2018   11:31Агенцiя

Одна із провідних установ охорони здоров’я не лише Чернігівщини, а й всієї України – КЛПЗ «Чернігівський обласний онкологічний диспансер» відзначає свій 70-річний ювілей.

Привітати колектив закладу до Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Т.Г. Шевченка, де проходили урочистості, завітали голова обласної ради Ігор Вдовенко, заступник голови облдержадміністрації Наталія Романова, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, народні депутати України, представники депутатського корпусу обласної ради, колеги-медики з Чернігівщини та різних куточків України, представники органів місцевого самоврядування та виконавчої влади області, благодійники, партнери, вдячні пацієнті та громадськість.

Першим слово мав головний лікар Чернігівського обласного онкологічного диспансеру, головний онколог області, кандидат медичних наук, доцент, член Європейської та Міжнародної асоціацій онкологів, заслужений лікар України Валерій Зуб, який розповів про основні аспекти діяльності закладу, спрямованої нанадання кваліфікованої стаціонарної та консультативної поліклінічної допомоги населенню і здійснення методичного керівництва організацією протиракової боротьби в області.

Після цього присутні переглянули відео про історію та сьогодення Чернігівського обласного онкологічного диспансеру та роботу його колективу.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм з нагоди 70-річчя заснування Чернігівського обласного онкологічного диспансеру та онкологічної служби області Ігор Вдовенко вручив почесні грамоти та відзнаки обласної ради лікарю-гематологу гематологічного відділення Чернігівського обласного онкологічного диспансеру Діні Дворак, колишньому головному лікарю, який з 1993 по серпень 2015 року очолював Чернігівський обласний онкологічний диспансер, Володимиру Зотову, лікарю хірургу-онкологу Прилуцької центральної районної лікарні Віктору Кононенку, лікарю –районному онкологу Менської центральної районної лікарні Стефанії Серавіній. Окрім того подяки обласної ради із рук керівника отримали лікар-онколог Козелецької центральної районної лікарні Андрій Ієвлев та завідувач мамологічного відділення з реконструктивно-пластичною хірургією Чернігівського обласного онкологічного диспансеру Сергій Поленков.

Щирі вітання та вдячність медикам, які рятують людські життя та дають віру і надію на краще, висловили Наталія Романова та Владислав Атрошенко, а також вручили з нагоди свята почесні нагороди облдержадміністрації та Чернігівської міської ради працівникам онкологічної служби області.

Артисти обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм та провідні музичні виконавці Чернігівщини подарували присутнім яскравий святковий концерт.
 

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини