Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 06:12:10

На час ремонту мосту у Снов'яніці на трасі н-27 по тимчасовому проїзду може рухатись лише транспорт вагою до 12 тонн

31.08.2018   08:08

САД у Чернігівськійо області повідомляє: згідно висновків спеціалізованої мостової організації, прийнято рішення про зміну вагового обмеження для руху автотранспорту по тимчасовому проїзду на час виконання ремонтних на мосту через річку Снов на км 19+594 автомобільної дороги Н-27 Чернігів-Мена-Сосниця-Грем’яч. З 18 тонн до 12 тонн.

Відтак, на  час виконання ремонтних робіт рух автотранспорту вагою до 12 ТОНН (ЛЕГКОВИКИ, ПАСАЖИРСЬКІ АВТОБУСИ тощо) даною ділянкою автодороги (км 19+594 а/д Н-27) буде перекинуто на СУСІДНІЙ МІСТ, де влаштовано ТИМЧАСОВИЙ ПРОЇЗД. Місце тимчасового проїзду облаштоване освітленням для видимості у темну пору доби.

Для вантажного транспорту вагою понад 12 тонн рух даною ділянкою дороги Н-27 (км 19+594) буде ПЕРЕКРИТО. Об’їзд  для вантажівок буде здійснюватися по автомобільній дорозі Н-28 Чернігів — Городня — Сеньківка. Далі на 61-му км дороги Н-28 (за містом Городня) звертати направо на автошлях територіального значення Т-25-12 Ріпки - Городня - Сновськ - Корюківка – Семенівка -  КПП «Миколаївка» до 80-го км. Далі праворуч на дорогу територіального значення Т-25-18 КПП "Хрінівка" - Сновськ – Березна до Березни. І далі – виїзд на дорогу Н-27 Чернігів — Мена — Сосниця — Грем’яч.

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області, звертається до водіїв вантажівок: враховуйте дану інформацію, плануючи поїздку.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.