Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:06:51

Найпівнічніший район Чернігівщини відзначив свій день

20.08.2018   10:34Агенцiя

День Новгород-Сіверського району 19 серпня вже втретє відсвяткувала громада.

Заходи розпочалися із відкриття мистецького  та сільськогосподарського ярмарків. На площі біля районного Будинку культури можна було роздивитися техніку та роботи народних майстрів.

Святкові заходи розпочалися із відкриття святкового мистецького та сільськогосподарського ярмарків. На площі біля районного Будинку культури розпочала роботу виставка сільськогосподарської техніки, тематичні презентації сільських подвір'їв «Гостинна Сіверщина», свої роботи представили гостям свята і майстри народного  клубу декоративно-прикладного мистецтва «Княжа скарбниця» районного Будинку культури, народні майстри декоративно-ужиткового мистецтва із закладів освіти району.

Урочиста частина заходу розпочалася з параду дідухів від кожної територіальної громади району як символ єдності, самовідданої праці і любові до своєї малої Батьківщини.

З вітальними словами на адресу жителів Новгород-Сіверського району звернулись заступник голови обласної державної адміністрації, депутат обласної ради Сергій Сергієнко, в.о. голови районної державної адміністрації Руслан Веремієнко,Новгород-Сіверський міський голова Олег Бондаренко, голова Менської районної ради Олександр Мисник, Шосткінський міський голова Микола Нога, а також земляки: Микола Шкарабура та Дмитро Сидоренко.

Не обійшлося і без приємних сюрпризів. Грошові сертифікати отримали районний територіальний центр соціального обслуговування, комунальний заклад «Новгород-Сіверський центр первинної медоко-санітарної допомоги» та найстарший житель громади.

Подарунки дісталися і навчальним закладам району та наймолодшому представнику Новгород-Сіверщини.

Підсумували святкування концертом та спортивними змаганнями.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини