Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 13:48:10

Екстрені служби відпрацювали спільні дії з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та пожеж, пов'язаних із дорожньо-транспортними пригодами

10.08.2018   07:50

9 серпня у Чернігові відбулось спільне спеціальне навчання підрозділів Управління ДСНС України у Чернігівській області, патрульної поліції та обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та пожеж, пов'язаних із дорожньо-транспортними пригодами. Головна мета даного заходу - практичне відпрацювання дій екстрених служб взаємодії під час проведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт.

У заході взяли участь в ролі слухачів керівники загонів та підпорядкованих пожежно-рятувальних підрозділів, залучались оперативні розрахунки пожежно-рятувальних та аварійно-рятувальних підрозділів, медичний пункт Управління ДСНС України у Чернігівській області, екіпаж Управління патрульної поліції та карета швидкої медичної допомоги.

За легендою навчань, об 11:45 до оперативно-координаційного центру надійшло повідомлення про те, що на автошляху Чернігів-Київ на під'їзді до села Іванівка трапилась дорожньо-транспортна пригода за участі двох автомобілів "ВАЗ". Четверо людей постраждали, один з автомобілів загорівся. До місця умовної аварії прибули два аварійно-рятувальні розрахунки, а також пожежно-рятувальне відділення Державних пожежно-рятувальних підрозділів м. Чернігова. Оперативно рятувальники загасили пожежу, за допомогою спецінструменту розрізали автомобілі, деблокували постраждалих та передали працівникам бригади швидкої медичної допомоги обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Екіпаж Управління патрульної поліції провів комплекс заходів по обмеженню дорожнього руху у місці виникнення умовної ДТП.

Підводячи підсумки, тимчасово виконуючий обов'язки начальника У ДСНС України у Чернігівській області полковник служби цивільного захисту Дмитро Бескостий зазначив, що такі спільні навчання сприяють налагодженню взаємодії екстрених служб, надають можливість практично відпрацювати алгоритм дій у надзвичайних ситуаціях.

По завершенню заходів, працівники обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф нагадали рятувальникам основні заходи під час надання невідкладної медичної допомоги постраждалим. Крім того, Дмитро Бескостий вручив співробітнику оперативно-координаційного центру Роману Соболеву погони та привітав з присвоєнням чергового спеціального звання "підполковник служби цивільного захисту".


УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини