Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 09:47:12

Протягом доби в Чернігові поліція оперативно затримала двох грабіжників

12.07.2018   14:19

В обох випадках зловмисники відлупцювали своїх жертв і відібрали у них мобільні телефони. Нападники затримані, майно вилучено і повернуто власникам.

11 липня до поліції звернувся чернігівець і повідомив, що біля кафе по проспекту Перемоги невідомий чоловік завдав йому тілесних ушкоджень та відкрито заволодів мобільним телефоном «Huawei».

В ході проведення розшукових заходів наряд патрульної поліції "по гарячих слідах" затримав жителя обласного центру. Чоловік у скоєному зізнався, телефон вилучено.

Того ж дня інший чернігівець став жертвою грабіжника. Зловмисник завдав заявнику тілесних ушкоджень та відкрито заволодів його речами - 4000 гривнями, телефоном «Самсунг» та електронною цигаркою. Патрульні оперативно затримали нападника, чолов'яга дав правдиві свідчення. У нього вилучено телефон жертви, банківські картки та електронну цигарку.

Інформація про події внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальні провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб) - карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Триває досудове розслідування.


Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини