Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 04:16:27

На території спецавіазагону ДСНС відбулись навчання з аеромедичної евакуації із залученням повітряних суден та медичних бригад МВС України

26.06.2018   08:08

25 червня у м. Ніжин Чернігівської області на території спеціального авіаційного загону ДСНС України відбулись навчання з організації аеромедичної евакуації постраждалого особового складу і працівників підрозділів системи МВС повітряними суднами із залученням позаштатних спеціалізованих медичних бригад закладів охорони здоров’я МВС України.

Навчання, у яких взяли участь понад 45 представників Національної гвардії, Державної прикордонної служби, МВС України проходили у два етапи: практичний і теоретичний. Під час першого етапу учасники навчань ознайомилися із організацією взаємодії між силами цивільного захисту та медичними бригадами системи МВС України.

Під час практичного етапу, за тактичним задумом на автотрасі Київ-Глухів сталася дорожньо-транспортна пригода під час якої постраждало 14 чоловік з числа особового складу ДСНС України, з яких 2 особи перебувають у вкрай важкому стані. Для їх аеромедичної евакуації до аеродрому м. Ніжин було залучено вертоліт ЄС-145 «Єврокоптер», а в подальшому - транспортування літаком Ан-26 у медичному варіанті до аеропорту «Київ» ім. Ігоря Сікорського.

Фахівці спеціалізованих медичних бригад закладів охорони здоров’я МВС України більш детально ознайомились із спеціальним медичним обладнанням, що використовується на повітряних суднах ДСНС України, поставлені завдання навчань відпрацьовані, а також обговорені шляхи подальшої співпраці з надання невідкладної допомоги постраждалим.
 

УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.